28 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Liisa Salmivaara - KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Neuleita, kankaiden valmistaja, vaatteiden valmistaja

Liisa Salmivaara on kuusamolainen tekstiilitaiteilija, jonka tunnetuimpaa tuotantoa ovat hiipat ja reuhkat, huovutetut päähineet ja hatut.Liisa Salmivaara tunnetaan taidokkaista käsin valmistetuista asusteista, takeista ja sisustustuotteista, kuten Liisan itse valmistamastaan huovutetusta villakankaasta Salmivaaran omien mallien mukaan tehdyt tossut,hiippahatut, sisustustyynyt ja sisustuskankaat, takit ja anorakit.Liisalta saat persoonalliset ratkaisut vaatetukseesi tai sisustukseesi.


Valmistaa Villakangastakki mittatilaustyönä


Tapani Puosi Oy - LIETO

Metallituotteiden valmistaja

Tapani Puosi Oy - Valmistamme Suomen laadukkaimmat takkaluukut sekä takkatarvikkeet. Teemme takkaluukut suorina tai kaarevina, 1- tai 2-ovisina, myös mittatilaustyönä toiveidesi mukaan. Kaikkia takkatarvikkeitamme saa seuraavasti : messinki, antiikkikupari, mattakromi, kromi, musta, kulta. Hissiluukuissa värit ovat musta ja mattakromi.


Hakusana takkaluukut mittatilaustyönä, takkaluukkujen mittatilaustyöt


Brandente Oy - KUOPIO

Koneistuksia, portaita, teräsrakenteita, alihankintoja, konepaja

Brandente Oy tuottaa korkeatasoisia konepajatuotteita yhdessä koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaamme ovat menestyviä kotimaisia vientiyrityksiä. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistäkin laajempien ja laadukkaampien kokonaisuuksien toimittajana. Valmistamme itse konepajallamme laserleikkeet, levytyöt, hitsauksen, koneistukset ja kokoonpanon. Asiakkaan luona tapahtuva teräsrakentaminen kuuluu myös palveluumme.


Valmistaa portaat mittatilaustyönä


Softness Oy - PELTOLA

Huonekalujen valmistaja, huonekaluliike

Softness Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1989. Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Peltolassa. Sohvissamme käytämme tunnettujen valmistajien ja maahantuojien laadukkaita materiaaleja. Tuotteissamme keskitymme istuin mukavuuteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Kaikki tuotteemme ovat kestävää kotimaista työtä. Tuotteitamme myyvät hyvin varustetut huonekaluliikkeet kautta maan. Kysy paikallisesta huonekaluliikkeestäsi, tai kysy lähin jälleenmyyjäsi meiltä.


Palvelu mittatilaustyö


Ekipuu Oy - PÄLKÄNE

Suomen Yrittäjien jäsen

Portaiden valmistusta, portaita, portaiden valmistaja

Ekipuu Oy on toimittanut laadukkaita puuportaita tyytyväisille asiakkailleen jo yli vuosikymmenen. Erilaisia porrasmalleja on rajaton määrä, sillä ne kaikki tehdään mittatilaustyönä. Toimitukset sovitaan ilman turhia välikäsiä asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti, mittojenotosta portaiden piirustuksiin ja asennukseen asti. Pohjakuvat ja kuvagalleria nettisivuilla. Toimialue: Tampere - Pirkanmaa.


Palvelu portaat mittatilaustyönä


Puusepänliike T. Peurala Ky - LAVIA

Puusepäntuotteita

Puusepänliike T. Peurala Ky valmistaa ikkunoita ja ovia mittatilaustyönä ja ammattitaidolla. Toimintamme periaatteena on valmistaa, yli 60 vuoden kokemuksella korkealaatuisia ikkunoita ja ovia peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteisiin. Liikkeemme sijaitsee Laviassa, Porin ja Tampereen välimaastossa. Työn korkea laatu ja toimintavarmuus, hyvät materiaalit, monipuolinen konekanta, laadukas maalaamo/pintakäsittely ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat asiakastyytyväisyyden. Pyydä tarjous!


Palvelu ovet mittatilaustyönä, ikkunat mittatilaustyönä


Miedon Metalli Oy - MIETO

Ikkunatehdas, ovitehdas

Miedon Metalli Oy on vuonna 1969 perustettu metallialan yritys. Toimimme Etelä-Pohjanmaalla Kurikan kaupungin Miedon kylässä. Alkujaan valmistimme sikalakalusteita ja teräsovia. Nykyään keskitymme pääasiassa teräsikkuna- ja teräsovituotantoon. Teräsovissa pääsuuntaus on teollisuus ja tuotantorakennusovet, joita valmistamme tilauksesta. Asiakkaitamme ovat teollisuus, maatalous, rakennusliikkeet ja yksityiset. Teemme myös erilaisia alihankintatöitä. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY PALVELUISTAMME LISÄÄ!


Valmistaa ovet mittatilaustyönä


JK-Hitsi Kari Reinikka - YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita

JK Hitsi on palvellut asiakkaitaan Ylöjärvellä vuodesta 1987 lähtien. Meiltä monipuoliset hitsauspalvelut vankalla ammattitaidolla. Teemme laitekorjaukset, korjaushitsaukset sekä erilaiset mittatilaustyöt mustasta raudasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös metallin hitsaustöitä alihankintana kone- ja laitevalmistajille. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!


Palvelu mittatilaustyöt mustasta raudasta


Puusepänliike Ari Piispanen - KALMARI

Puusepänliike, puusepäntuotteita, puutuotteiden valmistaja, puuseppä

Puusepänliike Ari Piispanen palvelee sinua, joka haaveilet uniikeista kalusteista joissa on jotain yksilöllistä - jotain mikä muistuttaa sinusta. Valmistamme laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja kodinkalusteita keittiöistä kylpyhuonekalusteisiin. Kaikki tuotteemme valmistuvat kotimaisena käsityönä. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli 13 vuoden ajan tehden mittatilaustuotteita sekä kokonaisvaltaisia avaimet käteen -periaatteella toteutettuja sisutusratkaisuja.


Palvelu mittatilaustyöt