21 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

LVI-Työ Meskus Oy - TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Myymälästämme Taivalkosken keskustasta LVI-tarvikkeet: vesiputket, ilmastointiputket, viemäriputket, lattiakaivot, hanat, liittimet, vesihanojen osat ja tiivisteet.Kylpyhuoneisiin suihkut, vedensekoittimet, hanat ja altaat sekä kylpyhuoneiden kalusteet - allaskaapit ja peilikaapit.Kotien ja kiinteistöyhtiöiden lämmitysjärjestelmät, lämmityskattiloiden ja öljypolttimien huolto ja asennus. Maalämpöjärjestelmien asennukset,vesikiertoisen lattialämmityken asennukset.Vesipumpu vedensiirtoon.


Tuote Temal kylpyhuonekalusteet


Putkiset Oy - KERAVA

Kauppakamarin jäsen

Putkiliike, LVI-tuotteita, verkkokauppa

Putkiset Oy on vuonna 1977 perustettu LVI-alan perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Keravan Ahjossa, jossa toimii myös täydellinen LVI-alan myymälä sekä Woikoski Oy:n kaasuvarikko. Päätoimialamme on putkiasennukset asuin- ja liikerakentamisessa uudisrakennus sekä saneerauskohteissa. Teemme vuosittain myös noin 20 omakotitalon lvi-työt. Remontti- ja huoltopuolella teitä palvelee 10 hyvin varustettua huoltoautoa. Meillä on nopea vikapalvelu! Tarjoamme myös LVIS -huoltojen vuosisopimuksia!


Tuote kylpyhuonekaluste


Kensapuu Oy - HIMANKA

Keittiökalustevalmistaja, ovitehdas

Vuonna 1989 perustettu Kensapuu Oy sijaitsee Pohjanmaalla Kalajoen Himangalla. Kotimaiset ja laadukkaat tuotteemme ovat luoneet pysyviä asiakassuhteita kanssamme. Todisteena moitteettomasta laadusta Kensapuulla on vuodesta 1997 saakka ollut käytössä sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä sekä vuodesta 2002 sertifioitu ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmä.


Palvelu kylpyhuonekalusteita


Forema - KOUVOLA

Remontteja, puusepäntuotteita

Laadukkaita Forema -vaihto-ovia keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen. Asiantunteva palvelumme sekä uudet suunnitteluohjelmamme auttavat uuden keittiösi suunnittelussa. Mittatilaustyönä suunnittelemme keittiöösi uuden ilmeen ja toteutamme sen puolestasi. Tutustu mallistoomme kotisivuillamme. Tervetuloa.


Tuote kylpyhuonekalusteet


Hapi-Keittiöt Oy - KANKAANPÄÄ

Keittiökalustevalmistaja

Suunnittelemme ja valmistamme keittiökalusteet, kylpyhuone- ja wc-kaapistot ym. Myös asennuspalvelu, Nyt myös myyntikonttori Tampereella.


Hakusana kylpyhuonekalusteet


Sommarö Basic Stone Oy - TAMMISAARI

Kivituotteiden valmistaja

Sinun valintasi = meidän haasteemme. Tuotamme korkealaatuisia luonnonkivituotteita monivuotisella kokemuksella.


Hakusana kylpyhuonekaluste


Puusepänliike Ari Piispanen - KALMARI

Puusepänliike, puusepäntuotteita, puutuotteiden valmistaja, puuseppä

Puusepänliike Ari Piispanen palvelee sinua, joka haaveilet uniikeista kalusteista joissa on jotain yksilöllistä - jotain mikä muistuttaa sinusta. Valmistamme laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja kodinkalusteita keittiöistä kylpyhuonekalusteisiin. Kaikki tuotteemme valmistuvat kotimaisena käsityönä. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli 13 vuoden ajan tehden mittatilaustuotteita sekä kokonaisvaltaisia avaimet käteen -periaatteella toteutettuja sisutusratkaisuja.


Palvelu kylpyhuonekalusteet


Karin Metalli Oy - TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kylpyhuonekalusteita
Svedbergs Oy Ab - ESPOO

Kylpyhuonekalusteita, LVI-tuotteiden tukkumyyntiä
Sulunpuu Oy - VAAJAKOSKI

Puusepäntuotteita, keittiökalusteita, kylpyhuonekalusteita
Framilla Oy - NAANTALI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalusteita
Vakiometalli Oy - MÄNTYHARJU

Kylpyhuonekalusteita